Lilla gröna – Här vaknar drömmen

Lilla gröna – Här vaknar drömmen

21 augusti 2012 vaknade drömmen om en egen stuga att spendera både semestrara och helger. Men just då kändes det avlägset vi hade ingen möjlighet att lägga undan några pengar. M kikade i alla fall på Hemnet och hittade ”vårt” hus.

Han ville bara se vad man kunde få på rimligt avstånd från Stockholm och hittade då detta. Ett grönt litet hus inbäddat i skogen med en liten badsjö bara ett stenkast rakt över grusvägen framför huset. Ingen insyn från grannarna, blandad trädgård som var stor nog för att man skulle kunna jobba med den.

Det var på inget sätt perfekt, men det hade potential. Enda sedan dess har drömmen haft benämningen ”lilla gröna”. Fast vi båda alltid vurmat lite extra för herrgårdsgula hus.

Nu har förutättningarna förändrats och vi har möjlighet att spara till de 20% av eventuell köpesumma och för att vi ska få lån. Vi vet redan att det kommer ta 2-4 år innan vi är där, men nu har vi ett mål.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *