Fallen 420

Fallen 420

Vi har redan tjuvkikat på detta utifrån och jo jag är kär igen.

Lagom stort fast jäkligt konstig och ful utbyggnad för toan. Den vill jag flytta till övervåningen och riva utbyggnaden. Avloppet är ändå inte godkänt så det behöver vi göra om fast det upplyser inte mäklaren om. Fy vad jag misstror mäklare! De ska ju ta vara på både säljare och köpares intressen men de vill ju sälja så det känns som de oftast undanhåller massor med info. Värmen är vedeldad genomspisen så även den behöver bytas ut. Men så är det ju när man köper ett renoveringsprojekt.

Hur som helst huset har en stor lada men inte mark nog att ha djur, möjligen höns 🙂 Fast vi har ju inte tänkt bli bönder, funderar bara på vad ladan kan användas till.

Gjorde en liten skiss på hur jag ser huset om några år. Taket behöver bytas hur som helst. Jag vill gärna måla om det till grönt. med en stor ”amerikansk” veranda som tar ner den spretiga höjden på huset.

Uppdatering:


Vi han inte ens börja buda innan det stack iväg långt över det vi ser att det är värt.  Trist men vi får kika vidare.