Lilla Hällen 1

Lilla Hällen 1

Vi hittade en super charmig liten stuga från 1700-talet. En äkta fixer upper! jag är kär! Älskar sten och stenhus och väggarna här är en halvmeter tjocka! Men ljudet från motorvägen i närheten är rätt irriterande, det kan vara dealbreakern.

Budet är upp till 110000 SEK just nu. Begärt pris är 350 000 SEK. DET kommer vi aldrig kommer att betala!

Huset behöver nytt tak, nytt golv, ett badrum (behöver lägga till utrymme för det), nytt kök, renovera skorstenen, borra efter vatten, ansluta elektricitet, fixera en avlopp, fixa uppvärmningen (just nu finns det ingen utom eldstaden som sannolikt inte fungerar). I slutänden har vi ett hus på 60 kvm för en miljon eller mer. 

Detta är INTE en plats för långa människor. Människor 1700 var mycket kortare. Mika slog i huvudet när han gick in. Jag å andra sidan kan stå rakt även i dörren 🙂 .