Hos en växtsamlare

Hos en växtsamlare

Sitter här i höstmörkret och kikar tillbaks på den fantastiska sommaren som varit. Het, absolut! Men jag verkligen älskar sommaren trots att jag och värme inte alls är kompisar så är solen, grönskan, dofterna och varmt vatten det.

Kan man ha en bättre adress för en öppen trädgård? Solstigen, låter härligt.

Fast i år hade solen som bekant inte varit nådig. Den extra långa torra och heta sommaren gjorde att det mesta hade blommat över vid vårt besök. Även om man nog vattnat en del om man kikade närmare på de små diskreta holkarna fyllda med bevattningssystem från Hozelock.  Lands ”Öppen trädgård” arrangerades i år den 15 Juli och trots att mycket av blommorna ändå blommat över hittade jag massor med härliga saker jag vill spara på och använda mig av.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *