Kycklingpanna med bacon och senapsås

Kycklingpanna med bacon och senapsås

Det här behöver du

  • 1 pkt kycklinginnerfiléer ca 1 kg
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 msk maizena till redning
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 2 tsk graveji senap (Söt/stark)
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 paket bacon
  • 2 msk hackad gräslök

Gör så här

Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Ta ur panna och lägg på lite hushållspapper.

*Stek kycklinginnerfiléerna, hela, runtom i smör. Salta och peppra. Ta ur kycklingen ur pannan.

Blanda grädde, fond, soja och senap och vispa i pannan. Blanda majsenan med lite mjölk eller vatten och vispa ner. Lägg i kycklingen igen. Sjud ca 5 min eller tills kycklingen är genomstekt.

Strö bacon över och gräslök över kycklingen.

Servera grytan med valfria tillbehör som jag hade kvar kokt potatis som jag valde att steka upp.