Kycklingpanna med bacon och senapsås

Kycklingpanna med bacon och senapsås

Det här behöver du

  • 1 pkt kycklinginnerfiléer ca 1 kg
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 msk maizena till redning
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 2 tsk graveji senap (Söt/stark)
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 paket bacon
  • 2 msk hackad gräslök

Gör så här

Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Ta ur panna och lägg på lite hushållspapper.

*Stek kycklinginnerfiléerna, hela, runtom i smör. Salta och peppra. Ta ur kycklingen ur pannan.

Blanda grädde, fond, soja och senap och vispa i pannan. Blanda majsenan med lite mjölk eller vatten och vispa ner. Lägg i kycklingen igen. Sjud ca 5 min eller tills kycklingen är genomstekt.

Strö bacon över och gräslök över kycklingen.

Servera grytan med valfria tillbehör som jag hade kvar kokt potatis som jag valde att steka upp.


Related Posts

Kycklinglårfilé med soltorkade tomater i ugn

Kycklinglårfilé med soltorkade tomater i ugn

Så enkelt och så gott. Vi är inne i en period då Mika kör kolhydratsfattig mat. Vilket kan återspegla sig i recepten.

Club sandwich med mild currykräm

Club sandwich med mild currykräm

En mättande macka som passar jämt.