Tjuvkikade

Tjuvkikade

Efter flera besvikelser i husköpartagen gjorde jag ett nytt försök. Jag knappade in hus äldre än 1910 på Hemnets sida och där dök det upp ”vårt hus” Innan vi kontaktar mäklaren provåkte vi dit och tjuvkikade. Ett kriterium var ju att det inte fick ligga längre än två timmar från vårt hem. Det gick väl med nöd och näppe tidsmässigt men vi föll båda för huset. Det har ju så mycket som vi båda önskat för vårt fritidsboende. Det blir ett samtal till mäklaren.

Det är gult och sekelskifte i två våningar, det har 5000 kvm tomt ochdet ligger ensligt och centralt på en gång. Det har charm men är så nedgånget att vi nog kan få det till rätt pris.
Det kan vara så att vi äntligen funnit vår renoveringsprojekt.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *