Pasta med tonfisk och olivsås

Pasta med tonfisk och olivsås

520 kcal per portion

Det här behöver du

1 röd lök
2-3 vitlöksklyftor
2 stjälkar blekselleri
1 msk olja
5 dl passerade tomater
2 burkar tonfisk i vatten (á 185 gram/burk)
20 st gröna oliver
20 st svarta oliver
1 torkad pirirpiri
300 gram pasta

Gör så här

Hacka selleri, lök och vitlök och fräs i oljan.
Under tiden skivar du oliverna till ringar (har du bråttom kör den grovt i en hackburk)
Tillsätt passerade tomater till lök och sellerin och låt det små koka några minuter.
Tillsätt tonfisken, oliverna och piripirin och låt det bli varmt.
Servera med pasta. (Lägg gärna till lite rivna morötter med citronsaft på)



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *