Balkongen, 2013

Balkongen, 2013

Det här är första sommaren som balkongen fått lite mer kärlek och vi ser potentialen. Vi har sedan vi flyttat in haft ett kattgaller som består av galvaniserat kompostgaller.

Detta för att katterna inte ska kunna balansera på räcket och ramla ner. Vi bor högst upp utan någon annan balkong som tak så det finns ingenstans att fästa ett nät.  Innan blommor kom in i bilden tyckte jag inte att det var värt att spendera tid på balkongen. Den är i direkt söderläge och känns oftast för varm. Men vi tycker om att kissarna kan gå ut och kika på omvärlden. Vi har visserligen haft måsar som tjongat in i gallret när de anfallit katterna. Så Pympen gillar inte att gå ut. Fotona i galleriet nedan Spänner från tidig vår då sista snön föll. Inköp av blommor nypalanterat och sista bilden ör nör belysningen blivit Halloweenpimpad. Att det finns så få bilder visar att det fortfarande är en ganska ordinär odling.