Tacopaj
 13 augusti 2017
                             : 8
                                                 : Medium
            Perfekt när man har rester över efter tacomiddag. Då har man bara i resterna istället för fyllningen
Det här behöver du
Pajdeg
- 210 gr vetemjöl
 - 100 gr smör
 - 1 äggula
 - 1 msk olja
 - 3msk vatten
 
Fyllning
- 2 påsar tacokrydda
 - 1 dl vatten
 - 500 gr köttfärs
 - 100 gr tomat
 - 100 gr paprika
 - 1 burk majs
 
Äggstanning
- 4st ägg
 - 2 dl gräddfil
 - 1½ dl
 - mjölk
 
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°
 - Ta fram smöret och låt det stå framme en stund
 - Lägg samtliga ingredienser till pajdegen i en bunke och knåda ihop degen.
 - Tryck ut degen i en form var noga med att den inte blir tjock i skarven mellan kant och botten.
 - Stek köttfärsen med tacokryddorna och 1 dl vatten
 - Hacka tomat och paprika (Spar några skivor av paprikan för dekoration)
 - Blanda köttfärs, tomat, paprika och majs
 - Lägg i pajskalet
 - Vispa ihop äggstanningen och häll den i formen, det gör inget om den går över pajskalet.
 - Grädda i mitten av ugnen i 55 min (Efter ca 40 minuter kan du täcka den med folie för att den inte ska få för mycket färg
 




