Helstekt rostbiff med päroncouscous och Crema di balsamico

Helstekt rostbiff med päroncouscous och Crema di balsamico
This recipe has no ratings just yet.

Helstekt rostbiff med päroncouscous och Crema di balsamico

16 augusti 2017
: 4
: 15 min
: 40 min
: 60 min
: Lätt

snabbt och enkelt

Det här behöver du

  • 800 gr rostbiff i bit
  • Salt och peppar

  • 3 dl couscous
  • 3 dl vatten
  • ½ tsk salt
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 300 gr tomat (Två stora tomater)
  • 1 st purjolök
  • 2 st päron
  • 1 msk Citronsaft

  • Crema di balsamico

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Salta och peppra köttet. Bryn i en stekpanna med olja till fin yta.
Lägg i en ugnsform och stek mitt i ugnen ca 30 min. Använd gärna stektermometer, köttet är perfekt vid 57°. Låt köttet vila innan det skärs upp.
Koka upp vatten tillsammans med buljongtärningen och salt
Finhacka tomat, purjolök och päron blanda med citronsaft.
Blanda ihop couscousen med hacket.
Lägg upp couscous och kött
Ringla Crema di balsamico över anrättningen.


Related Posts

Tacopaj

Tacopaj

Perfekt när man har rester över efter tacomiddag. Då har man bara i resterna istället för fyllningen

Entrecôte med fransk sparris- & potatissallad.

Entrecôte med fransk sparris- & potatissallad.

Det här behöver du Gör så här Dressing Vispa ihop senap, citron och vatten.Vispa sist i oljan, lite i taget.Smaka av med salt och peppar. Övrigt Koka potatisen i lättsaltat vatten.Låt den ånga av och skär den i mindre bitar.Rör ihop potatisoch dressingen.Snäpp av den […]



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *