Drömmen om en egen stuga

our blog

Drömmen om en egen stuga

,
In Balkongtädgård, Drömmen
,

För några år sedan började vi odla på vår balkong. Det var lite tomater och blommor och en klängväxt för att dölja kattnätet. Sen blev det några krukor till med örtkryddor, sedan smultrontorn och socker ärtor. Lummit och härligt är det men M säger att vi inte får plats själva. och viss sanning ligger det i det. Men vi har båda kommit på att vi gillar att påta lite. Kissarna skulle kunna få en kattgård kanske kan vi med åren få till en pool. Börjar vi bli gamla?

Tidigare har vi väl inte varit så intresserade av ett fast ställe. Det står ett och väntar på oss i Finland men det tar liksom för mycket tid, pengar och energi för att det ska kännas värt det. Dessutom var det Ms redan innan vi träffades och tja ska jag vara ärlig så har kanske hans mamma gjort att jag inte känner mig riktigt välkommen där.

Så kom M med idén att vi skulle leva på min lön i första hand och starta ett sparande med det som inte gick i fickpengar från hans lön och jobba mot en egen stuga på bilavstånd i Sverige. Jag måste säga att jag längtar till den dagen vi hittar det och har råd att antingen renovera eller bygga nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*