Cias Mangokycklingpasta

our blog

Cias Mangokycklingpasta

,
In Kyckling
,

Fräsch och lagom kryddig pasta.

Ingredienser
250 gram mangotärningar (Icas frysta i låda tycker jag är bäst)
2 msk Ajvar mild
½ msk Ingefärspasta (Jag använder St Marias)
½ tsk chili pasta (Jag använder St Marias)
1 stor citron
1 kruka persilja
½ kruka koriander
3 stora klyftor vitlök
1st rödlök
2 selleristjälkar
1 stor gul paprika
500 gram kyckling
500 gram Lumaconi
1-2 msk crème fraiche
Olivolja

Gör så här
1. Pressa citronen
2. Mixa Mangotärningar, ajvar, Ingefärspasta, chilipasta, citronsaft och vitlök tills du får en slät smet.
3. Släng i persilja och koriander och mixa snabbt å att de blir lätt hackade.
4. Finhacka rödlök, selleri och den gula paprikan
5. Stek hacket i en gryta på mellanvärme tills löken blir genomskinlig och mjuk.
6. Ta tillfälligt ur grönskashacket ur grytan och bryn kycklingen på medelhög värme.
7. Under tiden du steker kycklingen koka då pastan enligt anvisning på paketet.
8. När kycklingen fått färg häll ner den mixade röran och det förstekta grönsakerna
9. Lått allt bli varmt och rör sedan ner crème fraiche.
10. När pastan är klar sila av nästan allt vatten och häll sedan i allt i grytan med kycklingen och rör om.

Klart för servering, servera med antingen lite nyhackad persilja eller koriander så ser det trevligt ut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*