RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] Balkongen 2016 • Solhaga

Balkongen 2016

our blog

Balkongen 2016

,
In Balkongen år till år
,

Smultronpassionen fortsatte. Vårt smultrontorn som vi byggde året innan slängde vi ju då vi var för lata för att tömma det på det trassliga rotsystemet. Så nu införskaffade vi stapelbara krukor istället efter att jag sett en annons för IKEAS jordgubb. Men vi valde till slut Elho Vertical garden i Antracitgrått som vi hittade på Bauhaus. Det tog betydligt mer plats menvar också lättare att både plantera i och sköta om en det vi bygde själva. Plutten tyckte tornet var rysligt spännande.

Årets sommarplantering gick i vitt för att jag hittade en så fantastiskt vacker Klematis. Den heter Madama Le Coultre. Tyvärr visade de sig vara klena den ena dog och den andra ville inte riktigt växa till sig. Vi fick dock lite blommor på nummer två och jo de var värda det. De blommar dock väldigt tidigt så jag önskar att jag planterat dem tillsammans med ytterligare en klematis som blommat lite senare in på sommaren. Något att tänka på! Det var också färgtemat som gjorde att jag testade de vita jordgubbarna, ja det och att de skulle smaka ananas fast den smaken fick man leta efter och de gav lite bär.

Vi införskaffade även ett parasoll. Det är ju inte det enklaste när man bara har en liten balkong. IKEA Har ett som heter Bramsön med en ”halv” betongfot som heter Flisö. Någon har tänkt tillför det är verkligen ett perfekt Parasoll för balkonger. Ska jag önska något så är det att det att det skulle vara drygt en halvmeter större både utåt och åt sidorna.

 

 

Hösten fick bli mer färgrik Med Aster och Krysantemumbollar i Cerise toner. De är tacksamma då det gör mycket med lite. Ett par kryssbollar och ett 10tal Aster fyller ut tomrummet efter det som skänkts bort till vänners trädgårdar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*